OM WEBSHOPPEN

Hairdk  blev grundlagt i året 2009 med idéen om at udvikle, producere og levere top produkter til frisørsaloner i norden.

I dag kan vi, som frisørgrossist, præsentere et sortiment med Panasonic, Efalock, NOOK, My Salon, Matsuzaki, Italienske MAXIMA hårprodukter, Ceriotti frisør inventar samt hårprodukter fra danske Pure and Simple, One serien + en masse flere. Er der noget på siden som du ikke kan finde eller mener vi skulle have så ring eller skriv så kan vi måske alligevel hjælpe jer.

Webshoppen er målrettet til frisørsaloner der ønsker at kunne bestille sine produkter, hurtigt og nemt. Webshoppen indeholder professionelle frisørprodukter fra nogle af de bedste producenter i verden samt bedste priser.

For at kunne købe produkter hos Hairdk skal du være oprettet som kunde hos os. Du opretter dig selv ved at klikke øverst på log ind. Der kan du oprette dig selv som ny bruger. Så snart dette er sket modtager vi en mail og så kan vi ændre dig som erhvervskunde og du kan logge ind igen for at se dine specielle priser.

Vh. Hairdk.com ApS

ven