Varenummer: 7162

RefectoCil Styling Gel 9 ml.

På lager

149,00 kr
Produktbeskrivelse

PLEJENDE SERUM TIL BRYN OG VIPPER

RefectoCil Styling Gel er en plejende balsam, der beskytter farvede øjenbryn og –vipper og sørger for, at farven holder samt forbliver intens i længere tid.

Styling Gel kan sammenlignes med en farvebeskyttende balsam. Ligesom farven i håret har brug for fugt og beskyttelse, på samme måde skal farvede øjenbryn og –vipper også plejes. Styling Gel har et højt indhold af E-vitamin og D-Panthenol, begge er ingredienser, der fugter og plejer hårene i dybden. Ved regelmæssig brug vil øjenvipperne blive stærkere, så de kan vokse sig flotte og lange. Nok til ca. 250 påføringer.

TIL ET SMUKT LOOK DER HOLDER

Ønsker du smukke vipper med en intens farve, er RefectoCil Styling Gel den perfekte løsning til dig. De plejende ingredienser i geléen sørger for, at du får et optimalt resultat, når du bruger RefectoCil øjenbryns- og vippefarve. Resultatet er skinnende, lange og sunde øjenvipper og velplejede bryn med en flot, intens farve.

RefectoCil Styling Gel skal bruges dagligt for det bedste resultat. Styling Gel påføres hver aften efter afrensningen af din makeup. De dybdevirkende ingredienser i geléen vil pleje dine vipper og bryn hele natten igennem, hvilket bevarer gløden i den flotte farve. Styling Gel kan også bruges i løbet af dagen til at forme dine øjenbryn og til at tilføre glans til dine vipper.

Yderligere information
Varenummer7162