Varenummer: 115

Diffuser XXL Pro

På lager

Specialpris 187,50 kr
Pris: 249,00 kr
Produktbeskrivelse

UNIVERSAL DIFFUSER

Diffuser XXL Pro fra Diva Professional Styling er en universal diffuser, der giver volumen samt definition i naturlige krøller eller bølger. Diffuseren er ekstra stor og kan derfor bruges til alle frisurer og hårlængder - selv langt hår.

Diffuser XXL Pro har en ekstra stor skål og et unikt design, der løfter håret og eliminerer krus. Softstyleren er udstyret med gummispidser, der er nænsomme mod hovedbunden. Den bløde plastik-fatning låser sikkert og effektivt diffuseren fast på den ønskede hårtørrer. Det nederste stykke af fatningen kan desuden tages af, så Diffuser XXL Pro kan passe på langt de fleste professionelle føntørrer.

FOR VOLUMEN OG NATURLIGE KRØLLER

Ønsker du at markere dine krøller eller understrege det naturlige fald i dit hår, er Diffuser XXL Pro fra Diva Professional Styling et musthave for dig. Softstyleren opgraderer din føntørrer og giver dig masser af fylde samt anti-krus kontrol.

Påfør Diffuser XXL Pro på den ønskede føntørrer. Anvend diffuseren i nyvasket, fugtigt hår for at skabe store og voluminøse krøller. Vi anbefaler, at du påfører en varmebeskyttende spray før føntørring.

Yderligere information
Varenummer115