Varenummer: 7456

Nook Virgin again SPRAY BOOSTER 200 ml.

På lager

159,00 kr
Produktbeskrivelse
NOOK COLOR PRESERVE VIRGIN AGAIN HAIR ELIXIR PH4.5 / 5 200ML

Stabiliserings- og farvebeskyttelsesspray uden skylning PH 4.5-5.0. Formuleret med en synergi af særlige aktive stoffer med afgiftende og forurenende egenskaber, der virker ved at rens håret fra rester af tungmetaller og forurenende stoffer, der er ansvarlige for oxidation, porøsitet og opacitet af håret. Anvendes regelmæssigt, det forbedrer varigheden og intensiteten af ​​farven, bevarer integriteten og balancen af ​​hårfibre. Beriget med et specielt molekyle, der fanger og neutraliserer ubehagelig lugt - kemisk, organisk og miljømæssig - forlader håret renset, beskyttet og behageligt duftende. Ideel til farvet, behandlet og sensibiliseret hår, som virker kedeligt og devitalized. Håret genvinder renhed, kompaktitet vitalitet og glans. HVORDAN BRUG: ryste før brug. Med vådt hår sprøjtes jævnt på rødder, længder og ender. Kam og fortsæt med tørring som sædvanlig. For at beskytte mod forurening sprøjter lejlighedsvis tørt hår i en afstand på 15/20 cm. Ingen parabener - ingen silikoner - ingen SLS - NOOK LINE "NECTAR COLOR" NECTAR COLOR er den nye serie af specifikke behandlinger dedikeret til kosmetisk farvet hår, som bevarer og forlænger varigheden af ​​farven, beskytter hårets og hovedbundenes velvære. For at modvirke og sænke fading af kosmetisk farve er Nectar Color produktprogrammet udviklet med en innovativ formulering, der kombinerer en særlig sur PH-teknologi med en rig kompleks af vegetabilske aktive ingredienser med en afgiftende, antiforurening og antioxidant effekt.

FORURENING OG MILJØ FINGENS FJERN:
De fine partikler er suspenderede partikler, som deponerer talrige giftige stoffer og tungmetaller på overfladen af ​​hud og hår. Disse stoffer er ofte også til stede i vand, i organiske forbindelser, der er rige på klor og kobber, der absorberes af håret og huden, der udsætter dem for mere skade for den oxidative proces. Når håret udsættes for gentagne tætte eller aggressive kemiske behandlinger (farvning, blegning og blødgøring) øges deres evne til at absorbere skadelige stoffer betydeligt på grund af en stigning i porøsiteten af ​​cuticle. Håret bliver mere skrøbeligt, kedeligt og kedeligt og kan ikke længere beherske farvepigmenterne, farven falmer hurtigere, vask efter vask.

Øvrige årsager til farvemætning: Den traditionelle postfargeservice i salonen Normalt i salonen bliver det efter shampooing efter farve farvet. De overfladeaktive stoffer, der er til stede i nogle ikke-specifikke vaske- og rengøringsmidler, virker negativt på den farve, der lige er deponeret på håret. Ikke bare et utilstrækkeligt rengøringsmiddel, det forårsager også ubalance i hovedbunden, som ved angreb mister de naturlige forsvar og de væsentlige stoffer for at opretholde den korrekte grad af hydrering og sundhed.

NECTAR COLOR LINE ER HELE VEGANVÆRENDE
Formuleret med et dyrebart kompleks af miljøcertificerede organiske ekstrakter og den innovative Bioactive D-Complex:

BIOAKTIV D-COMPLEX (Detox, Forurening)
Det er en aktiv, innovativ ingrediens, der er udviklet specielt til afgiftende behandlinger, der har en høj kapacitet til at fjerne forurenende stoffer, toksiner og metalioner, såsom kobber og chlor fra hår og hud. Det er et ekstraordinært kompleks, der kombinerer dyrebare naturlige molekyler opnået fra fire forskellige planter (ALGAE BRUNE - CUCUMBER - APPLE - LEMON), hver med særlig evne til at fange og fjerne de forurenende stoffer der er til stede på hårets overflade.
AKTION:
- Fjerner toksiner og urenheder absorberet fra håret og fra huden.
- Beskytter mod luftforurening, UV stråler, varme og smog.
- Reducerer skader forårsaget af hårfiberen ved den oxidative proces.
FORDELE:
- Renser hårfibre dybt ved at fjerne metalioner (kobber, chlor), toksiner og alkaliske stoffer, der absorberes af hårfladen og hovedbunden.
- Hjælper med at reducere skader forårsaget af den oxidative proces, hvilket giver styrke, kompaktitet og vitalitet til håret.

DESERT FRUIT (biokompleks)
Kraftfuldt bioaktivt kompleks bestående af 3 dyrebare superfrugter, der er hjemmehørende i den australske ørken. Kampen for overlevelse i et ugjestabelt miljø med et tørt og ekstremt klima har gjort det muligt for dem at udvikle enestående beskyttelsesevne, der fremmer produktionen af ​​betydelige mængder antioxidant og næringsstoffer
- Ørkenkalk (Inci: Citrusglauca): Ørkenkalk er en tornet busk, der er indfødt i det sydlige Australien, hvis frugter er rige på æteriske olier, antioxidanter, C-vitamin og mineraler, der er vigtige for celleregenerering og syntese af kollagen, elastin og keratin. Det hjælper med at formidle og reparere farvepigmenter, hvilket forbedrer intensiteten og varigheden af ​​farve. Det bringer hydrering og elasticitet til hårfiberen, forbedrer sin tone, glans og modstandsdygtighed mod stress.
- Quandong (Inci: Santalum Acuminatum): også kendt som ørkenens ørken, det er en vild busk, der udelukkende vokser i de tørre områder i Australien. Siden antikken har det været en af ​​de vigtigste fødevareressourcer i de oprindelige befolkninger. Rig i naturlige antioxidanter. Polyfenoler, C-vitamin (to gange indholdet af en appelsin), mineralsalte og naturligt nærende og restaurerende olier. Det nærer og beskytter hud og hår mod oxidativ stress og ydre agenter, der bevarer farven over tid og giver stammen et mere ungdommeligt og vitalt udseende.
- Australian Acacia (Inci: Acacia Victoriae): Det er en buskig plante indfødt til de tørre områder i det sydlige Australien. Ekstrakten, der er opnået fra frøene af frugten, er meget rig på proteiner, aminosyrer og vitaminer. Det udfører en fremragende konditioneringsaktivitet på hårfibre, antioxidant og regenerering. Beskytter og fugter hår og hovedbund gennem hele farvningsprocessen, bevarer balance og hydrering.

QUINOA (Vegetabilsk Protein)
er en plante hjemmehørende i Sydamerika, dyrket hovedsageligt i Peru, Bolivia og Ecuador. Kendt siden Inca-tiderne som "frøkenes dronning" blev brugt til høj næringsværdi. Quinoa er den eneste fødevarefabrik, der indeholder alle ni essentielle aminosyrer og er naturligt glutenfri. Det er et planteprotein, der ligner hårets struktur, der er rig på aminosyrer, vitaminer og mineralsalte.
AKTION:
Kraftig naturlig antioxidant modvirker aldring, beskytter mod oxidativ skade og UV stråler, genopretter et sundt og livligt udseende til håret. Det forbedrer hårets modstand mod mekanisk og fysisk stress, komprimerer og regenererer hårfibre i dybden. Forøger og letter absorptionen af ​​farvepigmenter, i en ekstraordinær varighed og farve ensartethed. Udviklet til at færdiggøre og stabilisere farve og blegemiddel efter ansøgning er det den professionelle protokol designet til at understøtte den tekniske service i salonen på dagen for farvning. Den specielle syre-teknologi stabiliserer farvemolekylerne inden i kutiklet. Anvendelsen af ​​en cremet fase før rensning gør det muligt at stabilisere og forsegle farven i nærværelse af meget ildfast og porøst hår.
VIGTIGSTE FORDELE:
- Den sure pH, fikserer farvestof pigmenterne inde i hårfibre, lukker og justerer skalaerne.
- Bevarer intensiteten af ​​farven over tid, reducerer dens udledning.
- Beskytter mod forurening og oxidation.
- Eliminerer spor af alkalitet fra hovedbund og hår.
- Forstærker hårets skinn og blødhed.
- Lys, intens og varig farve, hver kvindes ønske. Det farvede hår har brug for særlig opmærksomhed selv hjemme.

EXCLUSIVE OG SOPHISTICATED FRAGRANCE: MAGDALENE
Et ånd af æterisk, sofistikeret og feminin elegance. Det stråler ud på håret, indhyllet og dybt blomstertilkendegivelser, der blander sig i et blomstret og følsomt hjerte for at trænge ind i varme og kuverterende endelige noter med træagtige og gule accenter.
Vejl. 
 
 
Yderligere information
Varenummer7456